Om os

DHI er en selvejende, international rådgivnings- og forskningsorganisation. Vores mål er at fremme teknologisk udvikling og kompetence opbygning indenfor områderne vand, miljø og sundhed.  DHI er godkendt som teknologisk serviceinstitut (GTS) af Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling og er en del af GTS- netværket.

Vi tilbyder en bred vifte af rådgivningsydelser, modelleringsværktøjer, kemiske / biologiske laboratorier, fysiske modelforsøgsfaciliteter samt feltopmålinger og moniteringsprogrammer.
DHI har på verdensplan mere end 1.100 ansatte.

Kunder
Vores kunder omfatter: Industrien, rådgivende ingeniørvirksomheder, entreprenører, regeringer og offentlige myndigheder samt udviklings- og donororganisationer og mange flere.

Internationale samarbejdscentre
DHI er udpeget som samarbejdscenter for WHO og UNEP samt rådgivningscenter for Global Water Partnership, ligesom DHI er vært for Danish Water Forum.

Forskning og udvikling
Som en ’not-for-profit’ organisation investerer DHI ca. 25% af ressourcerne i forskning og udvikling. Dette indebær et tæt samarbejde med universiteter både i Danmark og internationalt. DHI er anerkendt på verdensplan for såvel innovation som faglig ekspertise indenfor vores kerneområder.

Kontorer
DHI’s hovedkvarter er i Danmark, hvor DHI også er grundlagt. Men over halvdelen af medarbejderne befinder sig udenfor Danmark på de mange DHI kontorer, der findes over hele verden.


Om DHI
Privacy PolicyDisclaimerTerms and Conditions

Copyright DHI © 2013 alle rettigheder forbeholdt